Vad kostar det att anlita ett städföretag för kontorsstädning?

Undrar du vad det kostar med professionellt utförd kontorsstädning? Vi går igenom vilka faktorer som påverkar priset på kontorsstädning och förklarar varför det är en smart investering som bidrar till trivseln, produktiviteten och lönsamheten på ditt företag.

Funderar ni på att anlita en städfirma i Sundsvall för att utföra kontorsstädning på er arbetsplats? Det finns flera starka fördelar med att investera i kontorsstädning som kan gynna er verksamhet. Men vilka är fördelarna? Och vad kostar egentligen professionell kontorsstädning utförd av ett städföretag i Sundsvall?
 

Vad kostar kontorsstädning?

Vad det kostar att anlita ett städföretag i Sundsvall för att utföra er kontorsstädning varierar framförallt beroende på omfattningen och frekvensen. För vissa arbetsplatser räcker det till exempel med en storstädning varannan vecka, medan andra behöver tätare städning. Vilken städfrekvens som är lagom beror framförallt på kontorets storlek samt hur mycket människor som vistas på kontoret. En annan faktor som påverkar prissättningen är vilken tid på dygnet ni vill ha ert kontor städat. För att få så exakta prisuppgifter som möjligt bör ni kontakta oss på Rent & Snyggt och berätta om era förutsättningar och behov, för att därefter erhålla ett prisförslag på ett passande städupplägg.
  

Att anlita en städfirma för er kontorsstädning – en smart investering

En hel och ren kontorsmiljö är av stor betydelse för hur era besökare uppfattar er - men framförallt är ett välstädat, fräscht kontor en förutsättning för en god arbetsmiljö. Det är ett välkänt faktum att välmående medarbetare presterar bättre på jobbet. Undersökningar har även visat att den genomsnittlige arbetstagaren är sjuk nio dagar per år, och att detta i många fall beror på bristande hygien på arbetsplatsen. Att låta ett professionellt städföretag i Sundsvall städa ert kontor regelbundet är således en smart investering som direkt kan öka produktiviteten och lönsamheten på er arbetsplats.
 

Vårt städföretag i Sundsvall städar ert kontor 

Rent & Snyggt är ditt lokala städföretag i Sundsvall som tillhandahåller högkvalitativa, flexibla städlösningar anpassade efter era behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning på stora som små kontor, och är alltid redo att ta oss an nya städuppdrag! Vår vision är att alla arbetsplatser ska ha råd med professionell kontorsstädning. Därför har vi valt att erbjuda konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras på samtliga av våra tjänster

 

Detta ingår vanligtvis i våra kontorsstädningar

  • Dammsugning av golv
  • Våttorkning av golv
  • Dammsugning av mattor
  • Rengöring av kök
  • Tömning av papperskorgar
  • Samtliga ytor såsom bord, skrivbord, dörrhandtag och lister torkas av.
  • Rengöring av badrum inkl. toaletter, handfat och speglar

Är ni intresserade av att anlita vårt städföretag i Sundsvall? Tveka inte att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och om våra tjänster!

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!