Välkommen till Rent & Snyggt

Välkommen till Rent & Snyggt

Rent & Snyggt är ditt lokala städföretag i Sundsvall med en utbildad, erfaren och engagerad personalstyrka. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa städtjänster till ett konkurrenskraftigt pris.

Vår städfirma i Sundsvall grundades år 2011 med visionen att ge våra uppdragsgivare mycket städning för pengarna. Vårt framgångsrecept är enkelt: professionella medarbetare, städmedel av bästa kvalitet och riktigt god service – det är inte svårare än så! Vi erbjuder dessutom trygga garantier på våra städuppdrag, för att du ska känna dig säker på att du får det resultat du förväntat dig.
 

Engagemang som märks på resultatet

På Rent & Snyggt behandlar vi alla våra uppdrag med stor omsorg – litet som smått. Vi är stolta över att ha en personal som genom åren fått många goda omdömen – både för sitt noggrant utförda arbete, men även för sitt stora engagemang som märks på slutresultatet. Det kan till exempel Magnus - som anlitat oss för flyttstädning - instämma med:

Helt otroligt bra!
Lätta att ha att göra med.
Dom utför ofta flyttstädningar åt oss.
Har haft andra firmor som inte gjort jobb i närheten.
-Magnus Fagerström

Behöver du hjälp med hemstädning, kontorsstädning eller flyttstädning i Sundsvall med omnejd? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig på bästa tänkbara sätt! 


Tjänster på Städfirma Sundsvall

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Få offert