Kontakta oss på Rent & Snyggt

Kontakta oss på Rent & Snyggt

Är du intresserad av att anlita vårt städföretag i Sundsvall? Fyll i vårt kontaktformulär så tar vi fram en passande städlösning åt dig!

På Rent & Snyggt får du mycket städning för pengarna. Hos oss arbetar vi efter visionen att alltid ge dig högkvalitativ städning, god service samt ett konkurrenskraftigt pris när du behöver avlastning med städningen. När du anlitar oss får du alltid en väl utförd städning utförd av utbildad och erfaren personal som är mån om att du ska bli nöjd med resultatet.
 
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag så tar vår städfirma i Sundsvall fram den optimala lösningen för just dina behov! Vi hjälper dig med allt från hemstädning till kontorsstädning och flyttstädning i Sundsvall med omnejd. 

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!

Några av våra kundrecensioner

M
Helt otroligt bra! Lätta att ha att göra med. Dom utför ofta flyttstädningar åt oss. Har haft andra firmor som inte gjort jobb i närheten.
Magnus
S
Proffsigt genom direkt kontakt med Teresa som mötte upp i lägenheten både före och efter arbetet. Teresa ringde själv upp och erbjöd deras tjänster vilket var avgörande för val av företag. Engagerad och lätt med kontakt via telefon. Förtroendeingivande och kunnig. Noggrann med en plan som höll hela vägen!
Sara