Att tänka på när du ska flyttstäda i Sundsvall

Undrar du vad man egentligen behöver tänka på inför en flyttstädning? Våra rutinerade medarbetare har lång erfarenhet av flyttstädningar i Sundsvall, och går igenom sina mest värdefulla tips som är bra att ha koll på för en smidig flyttstädning!

Är du i färd med att flytta och undrar vad du behöver ha koll när det kommer till flyttstädningen? Vi på Rent & Snyggt har lång erfarenhet av flyttstädningar i Sundsvall. Här går vi igenom våra bästa tips inför din flyttstädning! 
 

Våra bästa tips inför din flyttstädning i Sundsvall

  • Börja i tid

En flyttstädning är tidskrävande, och det är viktigt att den utförs grundligt och korrekt för att bli godkänd. Flyttstädningen kan lätt bli ett stressigt moment av din flytt om du inte börjar i tid. Se därför till att komma igång några dagar innan flytten. 

  • Töm bostaden

Det bästa är så klart om bostaden är helt tömd på möbler och flyttkartonger när du flyttstädar. Då slipper du föremål som står i vägen, och du slipper dessutom städa ytterligare en gång när ägodelarna är flyttade.

  • Använd dig av en checklista

Det finns en mängd snarlika standarddokument där du kan se vad som vanligtvis ska prickas av vid en flyttstädning. Vårt tips är att du och köparen/din hyresvärd gemensamt väljer ut ett av dessa dokument och hänvisar till det i överlåtelsekontraktet. På så sätt blir det lättare att se vad som ska göras, samtidigt som det blir tydligt för bägge parter vad ni kommit överens om. 

  • Dela upp städningen rum för rum

Planera i vilken ordning du ska städa de olika rummen i bostaden, och städa sedan ett rum i taget. Det är praktiskt att börja med de rum du inte kommer att behöva vistas i, som exempelvis sovrummet, och avsluta med de rum där du behöver passera under flyttstädningen. 

  • Anlita en professionell städfirma i Sundsvall

När du väljer att anlita en städfirma som gör jobbet åt dig slipper du oroa dig för att din flyttstädning inte ska bli godkänd. Dessutom kan du lägga din tid och energi på de roligare delarna av din flytt – som att köpa ny inredning och packa upp dina tillhörigheter i din nya bostad! Tack vare RUT-avdraget är det heller inte särskilt dyrt att anlita professionella städare för din flyttstädning i Sundsvall.
 

Vår städfirma hjälper dig med din flyttstädning i Sundsvall

Rent & Snyggt är din lokala städfirma i Sundsvall med många år i branschen och lång erfarenhet av just flyttstädningar. Våra rutinerade medarbetare har full koll på vad som krävs för att din flyttstädning ska bli godkänd. Vi städar noggrant och effektivt, och erbjuder dessutom garantier på vår städning för att du ska känna dig trygg med att slutresultatet lever upp till dina förväntningar. Vi ser även till att du får ta det av RUT-avdraget för att reducera kostnaden för din flyttstädning i Sundsvall.

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av att ta hjälp med din flyttstädning i Sundsvall, så berättar vi gladeligen mer om våra tjänster

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!