Spar tid och energi - anlita vår städfirma i Sundsvall

Att frigöra tid och anlita en professionell städfirma är en investering i din vardag som tack vare RUT-avdraget inte alls är dyr. Vi ser till att ditt hem städas noggrant och effektivt medan du spenderar din tid och energi på något du hellre gör!

Sedan RUT-avdraget infördes har det blivit allt vanligare för privatpersoner att anlita professionella städfirmor för tjänster som exempelvis hemstädning och flyttstädning, och allt fler upptäcker hur mycket tid och energi detta sparar dem.
 

Anlita vår städfirma i Sundsvall och frigör tid

När du väljer att anlita vår städfirma i Sundsvall gör du en investering i ditt vardagsliv. Idag är städning något som stressar många då det kräver mycket tid. Genom att överlåta städningen till vår städfirma i Sundsvall får du istället mer tid till sådant du hellre gör, som att spendera mer tid med familjen, träffa dina vänner eller vara ute i naturen. 
 
Att anlita professionella städare och få komma hem utvilad till ett nystädat hem är en lyx som dock inte behöver bli dyr. Tack vare RUT-avdraget får du som privatperson numera göra ett skatteavdrag på hela 50% av priset för städningen.
 

När du anlitar vår städfirma i Sundsvall får du alltid

  • Ett skinande rent hem 

Hos oss arbetar professionell personal med lång erfarenhet inom branschen som städar noggrant och effektivt, även på de utrymmen som är lätta att missa.

  • God service

Vår städfirma i Sundsvall strävar efter att ha bästa möjliga kundservice. Vår engagerade personal har alltid kunden i fokus och ger ett hundraprocentigt engagemang i varje enskilt städuppdrag.

  • En flexibel städlösning anpassad efter dina behov

Vi erbjuder flexibla, skräddarsydda städlösningar anpassade efter dina behov och ditt livspussel. Oavsett om du vill ha hjälp med städning varje vecka, eller om du behöver en storstädning en gång i månaden har vi en prisvärd lösning för just dig. 

  • Konkurrenskraftiga priser

Vår förhoppning är att alla som vill ska ha råd att unna sig hjälp med städningen för att kunna få mer tid över till annat. Därför har vi konkurrenskraftiga priser på våra tjänster som tål att jämföras.

  • Rätt till RUT-avdrag

Vi ser till att du som privatperson får ta del av RUT-avdraget när du anlitar vår städfirma i Sundsvall. Du som kund ansöker inte själv om RUT-avdraget, utan vi drar av rätt del av kostnaden på fakturan till dig.

  • Garanti på vår städning

För att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar vår städfirma i Sundsvall erbjuder vi garanti på vår städning. Skulle du ha synpunkter på vårt arbete kommer vi tillbaka och åtgärdar detta.
 
Tveka inte att kontakta oss redan idag om du är intresserad av att ta hjälp med städningen, eller om du vill veta mer om oss och våra tjänster

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!