Kontorsstäd

Kontorsstäd

Att ta hjälp med städningen av kontoret är en bra idé – en ren och fräsch arbetsmiljö ökar trivseln på arbetsplatsen och bidrar till en ökad produktivitet. Är ni intresserade av att anlita en professionell städfirma i Sundsvall för att hjälpa er med städningen av ert kontor? Rent & Snyggt är ditt lokala städföretag som utför högkvalitativ kontorsstädning åt stora som små företag i Sundsvall med omnejd. 
 

Mycket städning för pengarna

På Rent & Snyggt har vi en utbildad och erfaren personalstyrka som ser till att ert kontor blir skinande rent – till ett konkurrenskraftigt pris! Vi behandlar alla våra uppdrag med stor omsorg och mycket engagemang. När ni anlitar oss för er kontorsstädning i Sundsvall kan ni räkna med att ni får en optimal städlösning anpassad efter just era behov. Vi tillhandahåller flexibla upplägg vad gäller tider och städfrekvens, och erbjuder även tilläggstjänster såsom exempelvis fönsterputsning. 

Tveka inte att kontakta oss redan idag om ni är intresserade av att ta hjälp med kontorsstädning i Sundsvall med omnejd. Vi ser fram emot att hitta det optimala städupplägget för just ert kontor!


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!