Hemstäd

Hemstäd

Rent & Snyggt är din lokala städfirma i Sundsvall med över tio års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder flexibla städupplägg för dig som vill ta hjälp med hemstädning i Sundsvall med omnejd. Vi städar allt från mindre lägenheter till flervåningshus och allt däremellan! 

 

När du anlitar oss för hemstädning i Sundsvall får du alltid:

  • Ett skinande rent hem 

Våra professionella städare ser till att ditt hem städas noggrant och effektivt med miljövänliga städmedel av bästa kvalitet.

  • God service

Vi behandlar alla våra uppdrag med stor omsorg. Vår engagerade personal är måna om att du ska bli nöjd, och strävar alltid efter att ge dig bästa tänkbara service.

  • Mycket städning för pengarna 

 Att få avlastning med hemstädning ska inte behöva kosta multum. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på vår hemstädning.

  • Rätt till RUT-avdrag 

När du anlitar oss för att utföra din hemstädning i Sundsvall ser vi till att du får ta del av RUT-avdraget, som reducerar kostnaden för städningen.

  • Garanti på 7 dagar

Om du har synpunkter på vårt arbete kommer vi tillbaka och åtgärdar detta.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med hemstädning i Sundsvall!


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!