Flyttstäd

Flyttstäd

Har du bestämt dig för att ta hjälp med din flyttstädning i Sundsvall? Grattis till ett bra val! När du flyttar ut är det viktigt att flyttstädningen görs grundligt och korrekt, annars finns risken att den inte blir godkänd. I värsta fall kan det bli en dyr historia då det är du som tidigare boende som blir ersättningsskyldig för en ny flyttstädning. 
 

Vår städfirma hjälper dig med flyttstädning i Sundsvall

Rent & Snyggt är din lokala städfirma i Sundsvall med utbildade medarbetare med över tio års erfarenhet i branschen. När du anlitar oss för din flyttstädning i Sundsvall kan du räkna med att du får en noggrant utförd städning av rutinerad personal som har full koll på kraven för en godkänd flyttstädning.

För att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss erbjuder vi tre dagars garanti på våra flyttstädningar. Skulle du ha någon anmärkning på vår städning kommer vi alltså tillbaka och åtgärdar detta. Vi ser även till att du får ta del av RUT-avdraget för att minimera kostnaderna för din flyttstädning.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med flyttstädning i Sundsvall med omnejd! 


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Rent & Snyggt!

Är du intresserad av att anlita vår städfirma i Sundsvall? Fyll i kontaktformuläret nedan så hittar vi en smidig och prisvärd lösning anpassad efter just dina behov!